Terug Naar Boven

Restaurant Jongepier

Restaurant Jongepier staat bekend om haar mooie locatie en gastvrijheid. Op dit punt komen alle onderdelen samen die Dordrecht zo bijzonder maken: de rijke geschiedenis, kijk maar naar de Groothoofdspoort, maar ook het drierivieren punt, waar je vanuit Jongepier je ogen uitkijkt naar alle bedrijvigheid op het water.

In de zomer is het een geschikte plek om even uit te waaien op het terras, die door de grote parasols ook altijd een schaduwplekje biedt. Daarnaast is het in de winter een gezellige plek om bij elkaar komen. Jongepier biedt namelijk een glazen serre en een bovenzaal, waar vanuit beide onder het genot van een hapje of een drankje altijd zicht blijft op het water.

Onze menu's
yvonne-restaurant-jongepier
Drie rivieren punt

Op één van de mooiste plekjes van Dordrecht, aan het Groothoofd, waar de Oude Maas, de Beneden Merwede en de Noord elkaar treffen is restaurant Jongepier gevestigd.

De eigenaren

Dick en Yvonne, wel bekend als eigenaren van Grand Café Groothoofd, hebben vanwege succes in 2011 de deuren geopend van restaurant Jongepier naast het vertrouwde Grandcafé Groothoofd.

Yvonne-en-Dick
wafel-met-aardbeien terras restaurant jongepier

Naast de huisgemaakte lekkernijen die de gehele dag geserveerd worden, biedt Jongepier ook haar locatie voor zakelijke evenementen, recepties of feesten.