Restaurant Jongepier

Diner

HEERLIJK ETEN

op de MOOISTE LOCATIE VAN DORDRECHT

Restaurant Jongepier staat bekend om haar mooie locatie en gastvrijheid. Op dit punt komen alle onderdelen samen die Dordrecht zo bijzonder maken: de rijke geschiedenis, kijk maar naar de Groothoofdspoort, maar ook het drierivieren punt, waar je vanuit Jongepier je ogen uitkijkt naar alle bedrijvigheid op het water.

In de zomer is het een geschikte plek om even uit te waaien op het terras, die door de grote parasols ook altijd een schaduwplekje biedt. Daarnaast is het in de winter een gezellige plek om bij elkaar komen. Jongepier biedt namelijk een glazen serre en een bovenzaal, waar vanuit beide onder het genot van een hapje of een drankje altijd zicht blijft op het water.

DRIERIVIEREN PUNT

BIJ DE GROOTHOOFDSPOORT

Op één van de mooiste plekjes van Dordrecht, aan het Groothoofd, waar de Oude Maas, de Beneden Merwede en de Noord elkaar treffen is restaurant Jongepier gevestigd.

  • Oude Maas, Noord en Beneden Merwede
  • Beroemde locatie bij de Groothoofdspoort
  • Druksbevaren knooppunt van Europa
  • Toeristische trekpleister nr. 1 van Dordrecht

DE EIGENAREN    YVONNE EN DICK

Dick en Yvonne, wel bekend als eigenaren van Grand Café Groothoofd, hebben vanwege succes in 2011 de deuren geopend van restaurant Jongepier naast het vertrouwde Grandcafé Groothoofd.

GROEPSRESERVERINGEN 

 

NEEM CONTACT OP VOOR ALLE MOGELIJKHEDEN

APARTE ZAAL BOEKEN IS OOK MOGELIJK

DRINK WITH FRIENDS

ONZE TOP-WIJNEN